HELSINKI JOHN STENBERGIN RANTA 2 / TAMPERE HÄMEENPUISTO 29 / TURKU AURAKATU 14

KASKI CREATIVE AGENCY

Nokia Arena

Uuden monitoimiareenan brändi-identiteetti ja kattavaa markkinointiviestinnän suunnittelua

Brändinrakennusta, verkkosivusuunnittelua, koodausta ja kehittämistä, markkinointiviestintää, kampanjoita, tiedottamista, vastuullisuusviestintää, myyntiesityksiä, liidinkeruuta, some-tempauksia – tiivis yhteistyömme Nokia Arenan markkinointiviestinnän kumppanina pitää sisällään kaikkea tätä ja vähän päälle. Nokia Arena on maailmanmittakaavassakin ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa on ehditty nähdä jo upeita suurkonsertteja, MM-kiekkoa, gaalaillallisia ja konferensseja.

Nokia Arenan avajaiset oli historiallinen hetki ja merkittävä kokonaisuus, jossa vastasimme kutsuvierastilaisuuden suunnittelusta, käsikirjoituksesta, puhujista, kutsuista sekä sykähdyttävän avajaisvideon suunnittelusta ja tuottamisesta.

Hyvin tehdystä työstä kertoo myös se, että Nokia Arena pokkasi heinäkuussa 2022 TheStadiumBusiness Awardsin voiton Sponsoroinnit, myynnit ja markkinointi -kategoriassa. Innostava työ elämysten parissa jatkuu, jotta Tampereella nähdään toinen toistaan upeampia yritystapahtumia ja maailmanluokan tähtiä.

nokiaarena.fi