Rekry

Oletko mainosalan seuraava superstara?
Tule Kaskelle harkkariksi!

Haemme jatkuvasti reippaita, uransa alkuvaiheessa olevia seuraaviin pesteihin Helsingin ja Tampereen toimistoille:

Kaski Agency. Osa Salomaata.

Kaski Agency on mainostoimisto, joka uskoo konsepteihin, selkeään ajatteluun ja kirkkaisiin ideoihin.

Kuulumme Salomaan perheen omistuksessa olevaan Suomen suurimpaan markkinointiviestintäalan yhtiöryhmään. Toimimme Helsingissä ja Tampereella, ja kompaktista koosta huolimatta osaamisemme ja palvelutarjontamme on laaja. Asiakkaamme saavat käyttöönsä kokeneiden ammattilaistemme palkitun osaamisen ja henkilökohtaisen, innostuneen palvelun.

Taustaltamme löytyvät kaikki Salomaan monipuoliset markkinointiviestinnän ja -teknologian palvelut: Dagmar ja Quru.

 

COPYWRITER-HARJOITTELIJA

Pursuatko ideoita? Kirjoitatko lennokasta tekstiä? Kaskella pääset osaksi innostunutta markkinointitiimiä. Harjoittelussa saat hyödyntää osaamistasi sekä oppia uutta markkinointiviestinnästä, konseptoinnista ja digitaalisista ympäristöistä. Tuotat tekstejä sekä suomeksi että englanniksi. Toimit tiimissä luontevasti, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Luonteeltasi olet positiivinen ja tartut reippaasti toimeen!
Hae tästä ›

 

TUOTANTO-AD-HARJOITTELIJA

Oletko tarkkasilmäinen ja visuaalisesti lahjakas? Pysyvätkö Adoben ohjelmat hyppysissäsi? Tehtäviisi kuuluvat mm. projektien tuotannossa avustaminen, kuvankäsittely ja graafinen suunnittelu webistä printtiin. Pystyt oma-aloitteisuudellasi myös muokkaamaan työtehtäviä kiinnostuksesi mukaiseksi. Toimit tiimissä luontevasti, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Luonteeltasi olet positiivinen ja tartut reippaasti toimeen!
Hae tästä ›

 

TUOTTAJA-HARJOITTELIJA

Oletko parhaimmillasi erilaisten ihmisten kanssa? Tartutko asioihin ja viet niitä eteenpäin? Oletko luontainen ongelmanratkaisija? Tehtäviisi kuuluvat projektituotannoissa avustaminen, mitä erilaisempien asioiden selvittäminen sekä aktiivinen yhteydenpito tiimeihin ja asiakkaisiin. Voit oma-aloitteellisuudellasi viedä työtehtäviä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi suuntaan. Toimit tiimissä luontevasti, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Luonteeltasi olet positiivinen ja tartut reippaasti toimeen!
Hae tästä ›