Kaski Creative Agency® → Menu
Fin | Eng

Ketterä täyden palvelun kumppani.

Paikallinen & kansainvälinen

Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Turussa, koska haluamme olla lähellä asiakkaitamme. Kansainvälisissä markkinointiprojekteissa operoimme Salomaa Ryhmän globaaleiden verkostojen kautta.

Autamme löytämään ja kommunikoimaan oleellisen

Oleellisen tunnistaminen lähtee aina liiketoiminnan ja tavoitteiden ymmärtämisestä. Kaskilaiset ovat tehneet töitä satojen asiakkaiden kanssa kymmenillä eri toimialoilla. Olemme harjaantuneet perehtymään toimeksiantoihin, joiden omaksumista jotkut saattaisivat pitää haastavana.

Palkittuja tekijöitä

Kasken suunnittelijoita on palkittu kaikissa merkittävimmissä alan kilpailuissa sekä koti- että ulkomailla. Tiedämme, että harvan asiakkaamme tavoitteisiin on kirjattu markkinointialan palkinnot, mutta ajattelemme, että tällaiset alan sisäiset vertaisarvioinnit ovat yksi osaamisen mittari.

Täyden palvelun kommunikaatio­toimisto

Palvelumme kattavat kaikki brändimuotoilun, markkinoinnin, kaupallisen viestinnän ja sisällöntuotannon osa-alueet. Monille asiakkaillemme rakennamme verkkosivut sekä sosiaalisen median kanavat ja vastaamme niiden ylläpidosta. Lisäksi autamme myös brändi- ja markkinointitrategioiden kirkastamisessa. Toimimme ns. one-stop-shopping-periaatteella: saumaton ja mutkaton palvelu on meille kunnia-asia.

Osa Salomaata

Kaski Agency on osa Salomaata, Suomen suurinta markkinointialan yhtiöryhmää. Salomaan muut yhtiöt ovat SEK, Dagmar, Quru ja RADLY. Asiakkaidemme käytössä ovat Suomessa kaikki Salomaan 400 ammattilaista ja kansainvälisesti Grey Globalin asiantuntijat mm. asiakaskokemuksen, median, viestinnän, analytiikan ja tutkimuksen alueilta.