Kaski Creative Agency® → Menu
Fin | Eng
‹ Kaikki uutiset

Kaski Creative Agency avaa toimiston Turkuun.

Helsingissä ja Tampereella toimiva Kaski Creative Agency ostaa turkulaisen Uusi Studio Oy:n liiketoiminnan. Kauppa vahvistaa Kasken strategiaa tarjota laadukkaita markkinointi- ja viestintäpalveluja laajasti suomalaisille yrityksille ja yhteisöille. Kaski Creative Agency on osa Salomaa Yhtiöitä, Suomen suurinta markkinointialan yritysryhmää.

Kaski Creative Agencyn hallituksen puheenjohtaja Kirsi Harra-Vauhkonen kertoo yhtiön jo jonkin aikaa tutkineen yhteistyömahdollisuuksia pääkaupunkiseudun ulkopuolella toimivien toimistojen kanssa.

– Se ei ole ollut aivan helppoa, koska laatukriteerimme täyttäviä toimistoja ei ole monta. Uusi Studion ihmisten osaaminen, kunnianhimo ja yrittäjähenkisyys tekivät heti vaikutuksen. Yhteiset arvot ja näkemykset toimintatavoista olivat olemassa jo vanhastaan, Harra-Vauhkonen kertoo.

Kaski Creative Agencyn toiminta-ajatus on tehdä tuloksellisen ja laadukkaan markkinoinnin ja markkinointiviestinnän ostaminen helpoksi kaikille suomalaisille markkinoijille ja viestijöille.

– Helppous tarkoittaa tässä yhteydessä ymmärrettävää puhetta ja kielen käyttöä, yhteistyön mutkattomuutta ja suoraviivaista tehokkuutta. Sekä myös fyysistä läsnäoloa siellä, missä asiakkaamme toimivat: me uskomme, että maantieteellä ja kohtaamisilla on merkitystä, Kasken tuore toimitusjohtaja Petri Uusitalo toteaa.

Uusi Studio Oy on muutaman vuoden Turussa toiminut markkinointi- ja design-toimisto. Se on noussut nopeasti alan kiinnostavimpien tulokkaiden joukkoon palkittujen töidensä ansiosta.

– Osana Kaskea saamme lisää muskelia asiakastyöhön ja täydentävää osaamista, jonka avulla työmme voivat olla entistä vaikuttavampia. Meille tämä on kaikin puolin täydellinen kuvio, kertoo Uusi Studio Oy:n perustaja ja luova johtaja Ari Kivi.

Kaski Creative Agencyn ja Uusi Studio Oy:n yhteenlaskettu myyntikate oli vuonna 2021 päättyneellä tilikaudella noin kaksi miljoonaa euroa.

Salomaa Yhtiöihin kuuluvat muut yhtiöt ovat Dagmar, SEK, Quru, RADLY ja Ambine. Yhtiöryhmän yhteenlaskettu myyntikate vuonna -21 päättyneellä tilikaudella oli 33 miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja:

Kirsi Harra-Vauhkonen, p. 050 560 4540
Hallituksen puheenjohtaja, Kaski Creative Agency

Petri Uusitalo, p. 0500 505424
Toimitusjohtaja, Kaski Creative Agency

Ari Kivi, p. 040 359 2586
Luova johtaja, Kaski Creative Agency