‹ Kaikki uutiset

Kasken joukot täydentyivät

Kasken joukkoihin on liittynyt pitkän linjan markkinoinnin ammattilainen Elina Fredén, joka on toiminut asiakkuusjohdon ja tuottajan tehtävissä Helsinkiläisissä kärkitoimistoissa koko työuransa. Elina on ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, jonka intohimona on päästä toteuttamaan huikeita bränditarinoita erilaisille toimialoille niin B2C- kuin B2B-asiakkaille.

”Vaikka työvuosia on takana runsaasti, tartun innolla uuteen, sillä tässä monipuolisessa työssä oppii jatkuvasti uutta eikä yksikään työpäivä tai projekti ole samanlainen,” Elina kertoo.

Kaskella syksy on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti.
”Minut on otettu todella sydämellisesti vastaan ja olen erityisen inspiroitunut pienestä työyhteisöstä, Kasken korkeasta suunnittelun ja palvelun tasosta sekä monipuolisesta asiakaskunnasta. Näin paljasjalkaisena stadilaisena on myös kiva hypätä välillä junaan ja suunnata Tampereen toimistolle, vaikka koronatilanteen takia suurin osa neuvotteluista hoidetaankin tällä hetkellä etäyhteyksin.”

Työpäivien jälkeen Elina suuntaa ryhmäliikuntatunneille ja ulkoilemaan koiran kanssa. Hyvää vastapainoa työlle antaa myös eri urheilulajien seuraaminen, kuten jääkiekko, hiihto ja yleisurheilu, päivän aivojumppaa sudokua unohtamatta.

Lämpimästi tervetuloa täydentämään Kasken ammattilaisten joukkoa Elina!