‹ Kaikki uutiset

Esittelyssä uusin kaskilainen

Kaskilaisiin on marraskuun alussa liittynyt senior copywriter Sara Varjoranta. Sara tuli Kaskeen Vapalta, missä hän työskenteli Creative Strategist -tittelillä. Ennen sitä Sara on työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan luovana suunnittelijana ja copywriterina mm. Mirumissa, White Sheepissä ja Nitrossa.

Mitä osaat?
Olen erinomainen kuuntelija, kiteyttäjä ja kirjoittaja. Käsistäni lähtevät luovat konseptit ja tekstit ovat merkityksellisiä, oivaltavia ja rohkeita ja haluankin, että brändinrakennuksen ja myymisen lisäksi ne muuttavat jotain; esimerkiksi käyttäytymistä, asenteita tai kulttuuria. Osaan täyttää rivien välit mielikuvilla ja merkityksillä, ja huomaan kielioppivirheet, kankeat lauserakenteet ja ontuvat muotoilut toiselta puolelta toimistoa.

Mistä inspiroidut?
Inspiroidun populaarikulttuurista, maailman parantamisesta, suomen kielen kauneudesta ja ihmisistä ympärilläni. Kaksi päiväkoti-ikäistä poikaani ovat myös ehtymättömiä luovuuden lähteitä: ihailen heidän ennakkoluulotonta ja omaperäistä ajatteluaan joka päivä.

Kerro jotain yllättävää itsestäsi!
Olen hämmentävän hyvä taskuparkkeeraamaan.