Mukaan kaskeamaan?

Kaski suunnittelee markkinointia, joka tuottaa asiakkaallemme euroja.
Keskeinen työvälineemme on luovuus. Töidemme tunnuspiirteitä ovat vahva
visuaalisuus, oivaltavat ideat, tarinat – sekä äly että tunne.

Oma joukkomme on melko kompakti. Verkostoidumme tarpeen mukaan
parhaiden asiantuntijoiden ja osaajien kanssa. Anna kuulua itsestäsi, jos haluaisit työskennellä kanssamme joko freelancer-pohjalta tai pysyvämminkin.

Kerro itsestäsi meille avoimen hakemuksen muodossa osoitteessa
rekry@kaskiagency.fi

 

KASKI Agency rekrytoi: tuotanto-AD

Haemme tuotanto-AD:tä Tampereen toimiston energiseen joukkoon. Etsimällämme tyypillä on graafisen alan koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemusta alalta. Pakkausaineistojen painokuntoonlaitto on sinulla selkäytimessä, hallitset graafisen tuotannon painovalmiiksi tuotteeksi asti ja sinulla on visuaalista silmää tasapainoisten julkaisujen tuotantoon. Hallitset myös digitaalisten toimenpiteiden suunnittelun ja toteuttamisen.

Olet tarkka ja lehmänhermoinen tyyppi, joka ei hätkähdä kiireestä. Pidät jonglöörimäisesti hanskassa erilaiset asiakasprojektit. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Huumorintaju ei välttämätön, mutta olemme panneet merkille, että se on oiva apu monessa käänteessä. Kaskella sinua odottavat Suomen eturivin yrityksiin kuuluvat asiakkaat sekä asiantunteva, reipas ja iloinen työporukka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 2.2.2018 osoitteeseen rekry@kaskiagency.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Tia Lilius ja Johanna Siltanen.