Kaski Agency etsii tuottajaa Tampereelle

Meillä on paikka markkinoinnin huippuammattilaiselle. Sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemus monipuolisista tuottajan tehtävistä markkinointialalla. Olet energinen ja aurinkoinen henkilö, jolla pysyy langat tiukasti käsissä. Olet taitava joukkuepelaaja. Hyvä asenteesi ja olemuksesi sytyttää kollegasi sekä asiakkaasi. Sinulla on mielipiteitä, näkemystä ja osaamista markkinoinnin ja mainonnan maailmasta. Osaat ilmaista itseäsi hienosti asiakastilanteissa niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Also in English.

Meillä pääset mukaan kiinnostaviin asiakkuuksiin ja monipuolisiin tehtäviin.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen CV:n kera 11.9.2019. mennessä. Paikka täytetään heti, kun löydämme sen oikean, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Tarvittaessa tarkempia lisätietoja antaa Tia Lilius, 040 772 1447.

Kaski Agency. Osa Salomaata.

Kaski Agency on mainostoimisto, joka uskoo konsepteihin, selkeään ajatteluun ja kirkkaisiin ideoihin.

Kuulumme Salomaan perheen omistuksessa olevaan Suomen suurimpaan markkinointiviestintäalan yhtiöryhmään. Toimimme Helsingissä ja Tampereella, ja kompaktista koosta huolimatta osaamisemme ja palvelutarjontamme on laaja. Asiakkaamme saavat käyttöönsä kokeneiden ammattilaistemme palkitun osaamisen ja henkilökohtaisen, innostuneen palvelun.

Taustaltamme löytyvät kaikki Salomaan monipuoliset markkinointiviestinnän ja -teknologian palvelut: Mediatoimisto Voitto, Dagmar ja Quru.